Sunshine Blogger Award

I usually deal with dark poetry but I’m humbled by the recent nominations that I have received for the “Sunshine” Blogger Award. I’d like to thank my friend Pallavi Gupta for making me highlighting the light that breathes within me, even amidst my spell of darkness. She’s a wonderful blogger whose attention to detail in her posts, would captivate you so please do visit her blog. 

rules_1222

Q1) Name one weird thing you find attractive in a person.

Ans: I’m more of a sapiosexual person, so it’s the intellect & the overall personality of a person that makes strike a vibe with that person. Personally, I feel the real beauty of a person resides in their heart & in their thoughts.   

Q2) Can you cook? What do you like to make?

Ans: Yes & I have this wild sense of imagination… Regardless of what the outcome may be,  whenever I step inside the kitchen I feel as if I’m Gordon Ramsey. I once made Shahi Paneer ( Cottage cheese in spicy Indian curry; the only dish that NOW I’m confident of making) for a friend of mine, only to know that he suffered from diarrhea the next morning. Most of my friends still think the only thing I can cook up is stories, but I guess practice makes perfect… I’m a skilled chef now when it comes to cooking Shahi Paneer. 

Q3) Have you ever been in love?

Ans: Yes. It’s one of the most beautiful tragedies that a human being can ever experience, I didn’t deprive myself of that divine delight/ misery. Though it has ultimately resulted in painful outcomes. However, it also gave me some beautiful moments.    

Q4) What’s one thing that’s happened to you that has made you a stronger person?

Ans: My sufferings have made me stronger. Emotionally, I’ve died a new death daily so I’ve lost all sense of fear, lol! 

Q5) When was the last time you tried something new?

Ans: Last week when I tried to cook pasta. I failed terribly on epic proportions, the kitchen was virtually destroyed with a chaotic disaster & I saw my mother rapidly transform into Thanos in 8 dimensions (that shit was scary, I virtually felt my heart creeping all the way down to my bladder in absolute terror, witnessing my mother so angry) lol xD!  

Q6) What social stigma society needs to get over?

Ans: Perhaps we all should be less judgemental. We should respect, understand, appreciate & learn from each others’ differences.   

Q7) Who do you wish you could get back in contact with?

Ans: I’ve had some friends & followers who said to me that for them I was their inspiration, but they were the same people who chose to ignore me in my dark phases when I tried to reach out to them (not for help but just for friendly talks). As they say, people don’t change, just their false mask of sweetness falls off with time. Those people are a thing of the past & the past doesn’t concern me. So I wouldn’t connect with them, I’d disconnect with them completely over a period of time.  

Q8) Do you think age matters in a relationship?

Ans: I’m relatively good at writing, but I’m terribly hopeless when it comes to relationships (I’ve lost count of the number of months I’ve been single for lol). But yea age according to me isn’t & shouldn’t be a yardstick. I’m not saying that an 80-year-old guy should be perving on a 20-year-old girl & that would be fine with me lol. But I feel we are all bundles of imperfections, so for me, a relationship isn’t about finding the special one who meets your checklist of various agendas…Perhaps it’s about finding the one for whom you are willing to mold yourself. It’s about how we mutually embrace each others’ imperfections rather than rate each other on various parameters. 

Q9) What do you do during awkward silence?

Ans: I observe. That helps me be aware of the person, who farted amongst a large group of people. xD

Q10) Trip to outer space or bottom of the ocean? 

Ans: Surely, the bottom of the ocean perhaps I’ll discover a mermaid or I’ll be rescued by a female lifeguard. (Please don’t judge me. I already told you, I have a wild sense of imagination xD).  

Q11) What makes you feel appreciated?

Ans: The thing about emotionally broken people like me, is that since we are strangers to kindness & understanding even the smallest of compliments or the smallest acts of generosity can make our hearts smile with joy. Every comment on my blog post makes me smile for hours. I value a genuine conversation, a warm hug/handshake or any kind of compliment more than any materialistic gift. 

giphy

You truly are a special mortal if you reached this far down. Your endurance to my nonsensical answers is much appreciated.

  My questions: 

Q1) An incident that had a deep impact on your life?
Q2) What’s your outlook towards life?
Q3) One thing that scares you to the core of your being?
Q4) A flirt or A poet, whom would you like to spend time with?
Q5) One thing that you haven’t done so far but want to do before you die?
Q6) What is your biggest goal in your life?
Q7) If you had one super-power what would it be & why?
Q8) What’s your dream destination?
Q9) The biggest compliment that you’ve ever got on your blog or in person.
Q10) If you could eat only 1 thing for the rest of your life what would it be?
Q11) What can we hope to see on your blog in the upcoming months/ what are future posts going to be about?

My nominations: anyone who is interested in answering my questions, for a sun shines in all our hearts. 

Selflessly Yours

Sidharth

If you liked this post, then I humbly request you to like, comment & follow my blog. 🙂

You may connect with me on Instagram: gentleman.is.quiet

40 thoughts on “Sunshine Blogger Award

    1. Humor hasn’t been my forte but trying to express that aspect of my existence in honest way to add more versatility to my words. I’m glad I could make you laugh. 😅 Thank you for your patience to read my nonsensical answers.

      Liked by 2 people

  1. Relationships vs writers is a deadly contest..always features some weird but a tale worth reminiscing in the form of a journal or a book maybe..
    To go through each answer of yours,
    I felt it’s imperative for writers to live the moment as it’s indeed not a good sight seeing your mother turn into a standout 8-D Devil 💖💖

    Liked by 1 person

    1. Yea bro I’ve already expressed some of those in the form of poems in the past… I do try to play around with imagery with my words and imagination but seeing my mother all angry was terrifying experience. 🤣 Thanks for your delightful feedback & a special thanks for your endurance to go through all my answers. 🙏😅

      Like

    1. Thank you so much for your readership & support. I’d like to put your cooking skills/my digestive system to test.😏 Don’t know about you, but I’m a proud owner of a highly efficient digestive system… so perhaps just increase your life insurance premium a bit and hopefully someday we could cook for eachother. 😅

      Liked by 2 people

      1. Lol it has evolved over a period of time courtesy of various exotic cooking experiments. Hence I am not intimidated by your cooking skills. Besides mein toh fakir aadmi hoin koyi zehar bhi paros deh, woh bhi muskura k kha lounga.🤣🤭

        Liked by 1 person

  2. Hahahah! Your answers made me laugh Sidharth!
    Esp this one,
    Q9) What do you do during awkward silence?
    Ans: I observe. That helps me be aware of the person, who farted amongst a large group of people. xD

    Ai Yai Yai… 😂👏
    I really like how honest your answers are!
    Always keep that high vibe in you, ok?

    Liked by 1 person

  3. Sidharth your responses to your questions helped me to feel like I know you better. I loved each of your answers. It is hard to imagine someone like you ever being alone. I am pretty intuitive and I get the sense that you are someone very special. I can tell you have a tender heart. I loved your answer on age in a relationship. My husband is fifteen years younger than I am. Everyone told me it wouldn’t work and we have been together for 23 plus years and are best friends. He makes me feel young. I cooked an omelette once that gave my next door neighbor diarrhea. Your answers made me smile. You are like sunshine in the blogging world. I am telling many of my favorite writers that they should submit a piece to The Finest Example I know they would love your work and are a great group of folks. Love your sweet heart Sidharth. Have an amazing week. Love 💕 Joni

    Liked by 1 person

    1. I’m deeply grateful to you. Due to such a glorious feedback from a “nobody” I feel like “somebody”. I’m thankful to you for trying to understand me as a person beyond my rhymes. I’d be happy to submit one of my poems, please do let me know how & where I can submit my poem. I’d love to interact with that group of other bloggers too. Thank you for considering me and my rhymes worthy of this honor. 😊

      Liked by 1 person

      1. It was my pleasure I just am grateful to get to know you better. You are a blessing to me. I think the magazine would love to see your work. Just go into https://thefinestexample.home.blog Go into their submission page as they are looking for talented artist to submit work. They are so nice to work with. I think they would love to get a piece from you. Have a fabulous day my friend. Love you Joni❤️

        Liked by 1 person

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s