The Awesome Blogger Award

Thank you, Anisha for nominating me for this award post. Anisha, is a creative outlaw in own herself, please show some love & do visit her. >

https://crazienerds.wordpress.com/

Rules:

  • Thank the person who nominated you
  • Tag the post with #awesomebloggeraward
  • Answer the questions you were asked
  • Nominate at least 5 bloggers & inform them of their nomination
  • Give them 10 new questions to answer
Let’s begin, shall we? 😉

Questions asked to me:

Q1 Do you believe in spirituality?

Ans: No, I personally dislike the way spirituality is commercialized these days. I believe in humanity more than spirituality. If I can comfort a troubled soul in anyway then that’s the most spiritually satisfying thing for me. That being said I don’t judge or dislike anyone who indulges in spiritual activities, I respect their faith & outlook towards it.

Q2 Are you into gardening?

Ans: Sadly there isn’t a garden in my current house but yes I’ve always believed that nature inspires the poet within us, in its own mystic ways. As a kid I used to help my grandfather plant roses & there I learnt the lesson, that a person’s beauty just like the rose, can blossom even amidst the life’s deadly thorns.

Q3 Share the picture of any DIY project you’ve done, if any.

Ans: In my teenage days, the doors of our kitchen & living room were being changed and the carpenter got a piece of inferior wood my parents were furious & were about to dispose it off but I used the carpenter’s saw during his lunchtime, painted the sides & ended up making a rectangular pin-up board.

Q4 Share the best-loved post from your blog, with link.

Ans: Broken Wings – I wrote it, the night I had to spend at a bus stand in blistering cold. I palpably felt the wings of my hopes & dreams break within me, that night. It was my poetic prayer that streamed through my shattered soul that night. Link: https://writingrhymes.wordpress.com/2018/06/23/broken-wings/

Q5 Is there any other art form you’re familiar with, other than blogging? If yes, what is it?

Ans: I tried to draw a phoenix once for my very first blog post but ended up making a creature that looked like a drunk ostrich that’s when I realized that I wasn’t meant to be an artist with paint brush. However, off late I’m learning how to cook some exotic recipes (if that sounds creative) with an earnest intention of not witnessing my mother turn into Thanos (because of the mess I make in her kitchen while cooking).

Q6 Which is the most used application in your phone?

Ans: A close tie between Instagram & Whatsapp.

Q7 What’s the longest time you’ve slept so far, at a stretch?

Ans: Once I hadn’t slept for like 48 hours so when I crashed & burnt on my bed I ended up sleeping for 13 hours. Haters may call me lazy but that’s close the average sleeping hours of a lion & in the immortal words of Zlatan Ibramhimovic – “Lions don’t compare themselves to humans”. Lol xD

“Lions don’t compare themselves to humans”

Q8) Do you prefer reading short or long blog posts?

Ans: The number of words doesn’t matter to me, what matters is the content that a post has. I am equally impressed with a hard-hitting short yet intense post as I am with a long detailed & meaningful post.

Q9) Do you volunteer? Online or offline?

Ans: I volunteer to assist other new bloggers to build & grow their blog in their own unique ways. I try to connect with them via Instagram, email, fb & sometimes meeting them in person.

Q10) Was there a turning point in your life?

Ans: There were 2 contrasting turning points in my life 1) When my dad passed away due to cancer. I guess that day a part of me died within me as I aimed to transform myself from a callous child into a silent warrior. 2) The day I got my first 500 followers on WordPress. That was the day when from a ‘nobody’ I felt like ‘somebody’.

If you’ve reached this far then you’ve earned my sincere respect. ❤

My Nominees:

However, anyone who is reading this post is awesome in their own respect so please feel free to nominate yourself for this award post by answering my questions that are down below:

My Questions: 

Q1 ) A memory that is closest to your heart & what did it make you feel like in that moment?
Q2) What is your definition of happiness?
Q3) Tell 5 words that best describe you.
Q4) Tell me about a funny incident from your life that to this day makes you laugh & smile?
Q5) What’s your secret talent/skill that other people might not be aware of?
Q6) What’s your all favorite dish?
Q7) What is your dream in life, what is it that you truly aspire?
Q8) What would be your advice to new/ fellow bloggers?
Q9) What are your future posts going to be about or what would be the themes/ genres of your upcoming posts?
Q10) An honest piece of advice/ suggestion that you’d like to share with me, which would help me learn & grow as a blogger?

If you liked this post, then I humbly request you to like, comment & follow my blog. 🙂

You may connect with me on Instagram: gentleman.is.quiet